Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Bourne ultimatum' oppermachtig

Shownieuws

Agent Bourne is nog steeds oppermachtig in de bioscopen. 'The Bourne ultimatum' staat na drie weken nog steeds op de eerste plaats in de Nederlandse box office.

Geheim agent Bourne is nog steeds oppermachtig in de Nederlandse bioscopen. De actiefilm 'The Bourne ultimatum', met Matt Damon in de hoofdrol, blijft na drie weken op de eerste plaats staan in de Nederlandse box office.

Nieuwkomer 'Knocked up' komt binnen op de tweede plek. De komedie gaat over een ambitieuze presentatrice die na een one night stand per ongeluk zwanger blijkt te zijn van een nietsnut. De hoofdrollen worden gespeeld door Seth Rogen en Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl.

De animatiefilm 'Ratatouille' staat op de derde plaats, gevolgd door de thriller 'The brave one', waarin Jodie Foster de hoofdrol speelt.

In de Amerikaanse box office heeft The Rock met 'The game plan' de strijd om de eerste plaats gewonnen van 'The kingdom' met Jamie Foxx. De komedie, over een vrijgezelle American footballspeler die plotseling moet zorgen voor een dochter van wie hij niet wist dat ze bestond, haalde in het openingsweekeinde zestien miljoen euro op. De thriller 'The kingdom' moest het doen met ruim twaalf miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen