Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doek valt voor musical 'Shhh...it happens'

Shownieuws

De makers van 'Shhh...it happens! hebben besloten om eerder dan gepland te stoppen met de musical. 'Shhh...it happens!' zou tot 29 november te zien zijn.

De makers van 'Shhh...it happens! hebben besloten om eerder dan gepland te stoppen met de musical. "Helaas komen er te weinig mensen naar deze unieke en bijzondere voorstelling kijken waardoor er momenteel te veel verlies gemaakt wordt", schrijven de makers op de site van de productie.

De musical van producent Eelco Claassen zou tot 29 november te zien zijn in diverse Nederlandse theaters. "Omdat wij iedereen die deze fantastische show nog niet gezien heeft toch de kans willen geven deze te komen bekijken hebben wij besloten om, ondanks het verlies dat wordt gemaakt, in oktober toch nog elf voorstellingen te spelen", schrijven de makers. "Hierna valt definitief het doek."

De musical vertelt het verhaal van een bende losgeslagen freaks in een verlaten attractiepark. Onder anderen Tony Neef, Jim de Groot en Ara Halici hebben een rol in 'Sh...it happens'. In augustus stopte Linda Wagenmakers met de musical, omdat haar deelname aan de productie niet te combineren was met haar geloof.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen