Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jorja Fox stopt met CSI

Shownieuws

Jorja Fox stopt na zeven jaar met CSI: Crime Scene Investigation. De actrice, die de forensisch onderzoeker Sara Sidle speelt, stopt in november.

Jorja Fox stopt na zeven jaar met CSI: Crime Scene Investigation. De actrice, die de forensisch onderzoeker Sara Sidle speelt, houdt het in november voor gezien. Dat heeft entertainmentzender E! bekendgemaakt. Fox speelde vanaf het begin mee in de misdaadserie, die zeven jaar geleden het eerste seizoen beleefde.

Volgens E! is het plotselinge vertrek van de 39-jarige Fox het resultaat van stukgelopen contractbesprekingen met tv-zender CBS. De actrice zou een salarisverhoging hebben geëist. In 2004 werd ze al eens ontslagen, toen ze meer geld eiste. Na een publiekelijke verontschuldiging werd ze weer aangenomen.

Fox is nog tot en met de zevende aflevering van het huidige seizoen te zien. Het is onduidelijk of haar personage het loodje legt of op andere wijze uit de verhaallijn verdwijnt. Fox was eveneens te zien in de populaire televisieseries ER en The West Wing.

CSI: Crime Scene Investigation draait om een team forensisch onderzoekers die proberen de meest uiteenlopende sterfgevallen en ongelukken te verklaren. De serie heeft twee spin-offs opgeleverd: CSI: Miami en CSI: NY. Alle drie de series worden in Nederland uitgezonden door RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen