Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson gaat echt 'ja' zeggen

Shownieuws

De geruchten kloppen: Pamela Anderson heeft een trouwvergunning aangevraagd in Las Vegas. De blonde babe gaat trouwen met haar nieuwe liefde Rick Salomon.

(Novum/AP) - De geruchten kloppen: Pamela Anderson heeft een trouwvergunning aangevraagd én toegewezen gekregen in Las Vegas. De blonde babe gaat vermoedelijk volgend jaar trouwen met haar nieuwe liefde Rick Salomon.

Het is niet de eerste keer dat de inmiddels 40-jarige Pam haar jawoord geeft. Eerder beloofde ze eeuwige trouw aan zanger Kid Rock en Mötley Crue-drummer Tommy Lee. Met Lee kreeg ze twee kinderen.

De 38-jarige Salomon is geen onbekende in showbizzland. Vooral zijn geslachtsdeel is wereldwijd beroemd: het was te zien in de seksfilm van Paris Hilton, zijn toenmalige vriendinnetje. Salomon is degene die de opnamen later uitbracht als '1 Night in Paris' en daarmee miljonair werd. Ook was hij getrouwd met actrice Shannen Doherty, bekend uit Beverly Hills 90210 en Charmed.

Onlangs zei Anderson in The Ellen DeGeneres Show dat ze date met een 'mysterieuze man', die pokerspeler is. Meer wilde ze toen niet loslaten. Salomon is eigenaar van een goksite en filmproducent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen