Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pamela Anderson wil trouwen met nieuwe liefde'

Shownieuws

Pamela Anderson laat er geen gras over groeien. De blonde actrice en haar vermeende nieuwe liefde Rick Salomon zouden een trouwvergunning hebben aangevraagd.

Pamela Anderson laat er geen gras over groeien. De rondborstige actrice en haar vermeende nieuwe liefde Rick Salomon hebben volgens het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood een trouwvergunning aangevraagd. Ze zouden elkaar het jawoord willen geven in Las Vegas, de trouwhoofdstad van Amerika.

De 40-jarige blondine en Salomon werden begin deze maand voor het eerste samen gespot. In de talkshow van Ellen DeGeneres gaf Pamela toe een nieuwe liefde te hebben. Ze wilde weinig over haar nieuwe vlam loslaten, behalve dat hij een pokerspeler was. Salomon is filmproducent en eigenaar van een goksite.

De 39-jarige Salomon heeft een voorliefde voor Hollywoodsterren. Zo trouwde hij met actrices Elizabeth Daily en Shannen Doherty. Ook bracht hij een zelfgemaakte seksvideo van zijn escapades met Paris Hilton op de markt. Ook Pamela was twee keer getrouwd: drie jaar met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en vier maanden met rapper Kid Rock.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen