Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé zegt concert in Maleisië af

Shownieuws

Beyoncé weigert zich aan te passen aan de eisen die in Maleisië aan artiesten worden gesteld. Ze heeft haar concert van 21 november in Kuala Lumpur afgezegd.

Beyoncé Knowles wil zich niet aanpassen aan de eisen die in Maleisië aan artiesten worden gesteld. Volgens het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard weigert de Amerikaanse artieste alleen kleding te dragen die haar bovenlichaam en schouders bedekt en tot haar knieën reikt zoals de officiële regelgeving voor artiesten in het Aziatische land voorschrijft. Ze heeft daarom het concert op 21 november in Kuala Lumpur afgezegd.

Naast bedekkende kleding schrijft de regelgeving voor dat artiesten in Maleisië, waar zestig procent van de bevolking moslim is, niet op het podium mogen springen of schreeuwen. Verder is het verboden om kleding te dragen met obscene afbeeldingen of teksten en mogen artiesten hun bandleden en fans niet omhelzen of kussen.

Gwen Stefani hield zich onlangs wel aan de regels tijdens een concert dat ze in de Maleisische hoofdstad gaf. Tijdens haar show op 21 augustus droeg de blonde zangeres jasjes over haar topjes en leggings onder haar korte rokjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen