Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael geeft drugsprobleem toe

Shownieuws

George Michael zou minder marihuana willen gebruiken dan dat hij nu doet. "Ik zou er zeker minder van willen roken. Wat dat betreft heb ik zeker een probleem."

George Michael zou minder marihuana willen gebruiken dan dat hij nu doet. Dat zei de zanger zondag in het Britse radioprogramma Desert Island Discs. "Ik zou er zeker minder van willen roken", zei hij over de softdrugs. "Dat probeer ik ook continu. En wat dat betreft heb ik zeker een probleem."

De zanger, die het laatste jaar regelmatig in het nieuws kwam vanwege zijn drugsgebruik, denkt echter niet dat de drugs invloed hebben op zijn manier van leven. "Het staat me niet in de weg. Ik ben een gelukkig man en ik kan het me veroorloven." Eerder liet Michael zich in een interview ontvallen dat de wereld 'een stuk leefbaarder' zou worden als cannabis legaal zou zijn.

De 44-jarige artiest kreeg afgelopen zomer een rijverbod omdat hij onder invloed van drugs en medicijnen achter het stuur was gestapt. Het incident volgde op een reeks soortgelijke voorvallen. Vorig jaar kreeg hij al een keer een waarschuwing wegens cannabisbezit. Ook ramde hij met zijn Range Rover drie geparkeerde auto's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen