Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afperser Tom Cruise dood gevonden

Shownieuws

De man die Tom Cruise probeerde te chanteren met gestolen trouwfoto's van de acteur is dood. David Hans Schmidt werd vrijdag dood gevonden in zijn woning.

(Novum/AP) - De man die Tom Cruise probeerde te chanteren met gestolen trouwfoto's is dood. De 47-jarige David Hans Schmidt werd vrijdag dood gevonden in zijn woning. Volgens de politie lijkt het erop dat de man zelfmoord heeft gepleegd.

Schmidt, die door het leven ging met de bijnaam Sultan of Sleaze, stond onder huisarrest nadat hij afgelopen zomer 730 duizend euro had geëist van Tom Cruise voor het niet publiceren van gestolen trouwfoto's van de acteur en zijn vrouw Katie Holmes. Op 11 oktober zou hij officieel schuld bekennen aan de aanklacht in de rechtbank en daarmee een celstraf ontlopen.

Cruise was niet de eerste ster die Schmidt probeerde af te persen. Eerder dit jaar probeerde hij onder meer dagboeken, foto's en andere persoonlijke eigendommen van Paris Hilton te veilen. Hoe hij is gekomen aan de trouwfoto's van Cruise en Holmes is niet duidelijk. Foto's van de ceremonie, die eind vorig jaar in Italië plaatsvond, zijn nooit vrijgegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen