Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laura Vlasblom hertrouwt

Shownieuws

Laura Vlasblom is ten huwelijk gevraagd. Haar vriend Michel ging onlangs in Italië op zijn knieën voor de 38-jarige zangeres. Ze trouwen 2 september in Marbella

Laura Vlasblom is ten huwelijk gevraagd. Dat vertelt de 38-jarige zangeres zondag in De Telegraaf. Haar vriend Michel ging onlangs in Italië op zijn knieën voor de vrouw met wie hij twee jaar een relatie heeft. Ze zijn van plan 2 september te trouwen in het Spaanse Marbella.

De voormalige Frizzle Sizzle-zangeres was eerder getrouwd met musicalster Bastiaan Ragas. Met hem kreeg ze zoontje Sem, die nu 5 jaar is. De 36-jarige vertegenwoordiger Michel heeft vier kinderen uit een eerdere relatie.

Ondanks het nu al grote gezin sluit Laura echter niet uit dat zij en haar aanstaande man nog een kindje nemen. "Ik ben dol op onze vijf kinderen, maar heb wel nog de wens om ook samen nog een kindje te krijgen. Aan de andere kant: in onze omgeving horen we veel vrienden met weemoed praten over de vrije tijd die ze samen hadden. En Michel en ik hebben natuurlijk nog steeds vaak weekendjes met z'n tweeën. En dat is ook veel waard."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen