Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek wil talkshow bij RTL

Shownieuws

Daphne Bunskoek wil naast RTL Boulevard graag een nieuwsprogramma presenteren. "Meer uitdiepende interviews doen bijvoorbeeld", zegt ze in het Algemeen Dagblad.

Daphne Bunskoek wil naast RTL Boulevard graag een nieuwsprogramma presenteren. "Meer uitdiepende interviews doen bijvoorbeeld", zegt ze zaterdag in het AD. "Bij Boulevard kan ik per onderwerp drie vragen stellen."

Haar behoefte aan meer diepgang wil de 33-jarige brunette graag bespreken tijdens onderhandelingen over een nieuw contract. Het huidige loopt af over een jaar. "RTL heeft een grote nieuwsredactie, maar heeft na het afscheid van Barend & Van Dorp weinig nieuwsgerichte programma's meer", legt ze uit. "Terwijl dat wel werkt. Kijk maar naar De Wereld Draait Door."

Ook Pauw & Witteman kan wat betreft Bunskoek, die een relatie heeft gehad met Jeroen Pauw, als voorbeeld dienen. "En dan op een RTL-manier", licht ze toe. "Maar als er niets leukers komt, en dit is heel leuk, blijf ik Boulevard presenteren."

Bunskoek presenteert elke werkdag het showbizzprogramma RTL Boulevard. Daarnaast is ze vanaf eind oktober te zien als presentatrice van RTL Travel: Adrenaline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen