Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Britney op één bij iTunes

Shownieuws

'Gimme more', de nieuwe single van Britney Spears, wordt op de radio mondjesmaat gedraaid. Bij de Amerikaanse versie van iTunes staat het nummer bovenaan.

'Gimme more', de nieuwe single van Britney Spears, wordt op de radio slechts mondjesmaat gedraaid. In de Amerikaanse top tien van de muziekwebsite iTunes staat de gevallen popster echter bovenaan.

In Nederland is de gemiddelde downloader minder gecharmeerd van de popsong. 'Gimme more' heeft hier de top tien van iTunes nog niet weten te behalen. Mika staat op de eerste plaats met de hit 'Relax, take it easy'.

Showbizzblogger Perez Hilton roept zijn lezers op het nummer van Britney te boycotten en massaal '1,2,3,4' van de alternatieve zangeres Feist te downloaden. De single van de Canadese artieste staat in Amerika op de vierde plaats van de downloadlijst.

Britney kreeg een stortvloed van kritiek over zich heen na de Video Music Awards van MTV. "Zoals ze bewees met haar respectloze en halfgare optreden geeft Britney niets om haar fans", redeneert Perez.

De zangeres is al maanden bezig met een comeback. 'Gimme more' lekte onlangs uit het internet, waarna werd besloten het vervroegd uit te brengen. Het nummer is sinds dinsdag te downloaden via internet en ligt vanaf 9 oktober in de winkel. Het nieuwe, nog titelloze, album van Britney moet op 12 november verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen