Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celstraf dreigt voor Michelle Rodriguez

Shownieuws

Michelle Rodriguez moet mogelijk de gevangenis in, wegens het niet voltooien van een taakstraf wegens rijden onder invloed. Ze is te zien in de serie Lost.

Michelle Rodriguez moet mogelijk de gevangenis in, omdat ze een taakstraf voor rijden onder invloed niet heeft voltooid. Justitie in Los Angeles heeft bekendgemaakt dat de actrice niet kan aantonen dat ze de straf heeft afgemaakt. "Ze kan achter de tralies verdwijnen, maar dat is aan de rechter", zei de woordvoerder tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 29-jarige actrice, die onder meer te zien is in de avonturenserie Lost, zou een vervalst document hebben ingediend waaruit zou moeten blijken dat ze op 25 september heeft gewerkt. Later bevestigde Rodriguez dat ze die dag niet in Los Angeles, maar in New York was. Vrijdag moest ze daarom voor de rechter verschijnen.

Buiten de rechtbank sprak de advocaat van Rodriguez tegen dat ze minder dan de verplichte dertig dagen actief was geweest. "We geloven dat dit te wijten is aan een administratieve fout", zei hij. "Mijn cliënt heeft dertig dagen gewerkt."

Rodriguez kreeg een verlengde proeftijd, omdat ze meermalen in de fout is gegaan. In 2003 en 2004 werd ze herhaaldelijk gearresteerd wegens rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs. Vorig jaar zat ze een paar uur in de gevangenis wegens het overtreden van de voorwaarden die bij haar proeftijd hoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen