Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja en Thijs sluiten deal met paparazzo

Shownieuws

Katja en Thijs Römer-Schuurman hebben een deal gesloten met fotograaf Edwin Smulders. Ze hebben met hem afgesproken dat hij foto's van hen van zijn site haalt.

Katja en Thijs Römer-Schuurman hebben een deal gesloten met fotograaf Edwin Smulders. Het acteursstel sprak met de paparazzo af dat hij foto's die hij onrechtmatig gemaakt zou hebben van zijn website haalt. In ruil daarvoor zetten Katja en Thijs de aanklacht die ze tegen hem wilden indienen niet door, vertelde Katja dinsdag in RTL Boulevard.

Maandag werd in het televisieprogramma bekendgemaakt dat de advocaat van Katja en Thijs een brief had gestuurd naar Smulders. In de brief eisten ze dat hij foto's die hij maakte in de tuin van hun nieuwe huis in Uitdam zou vernietigen en een schadevergoeding van vijftienduizend euro zou betalen. Na een gesprek met Smulders heeft Katja nu dus besloten de aanklacht niet door te zetten.

De actrice zei dat ze voorlopig tevreden is met de belofte van Smulders om de foto's van zijn site te halen. "Ik vind persoonlijk dat we een zaak hebben, maar ik heb geen zin om hier energie in te steken", legde ze uit. "Ik ga er enorm vanuit dat we op het woord van Edwin kunnen vertouwen en als er toch weer foto's komen dan zetten we de zaak alsnog door." De foto's zijn inmiddels van de site van Smulders gehaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen