Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zieke Lily Allen komt niet naar Lowlands

Shownieuws

Lily Allen heeft haar optreden op Lowlands afgezegd. Ze heeft een keelinfectie. Op haar weblog schrijft ze dat ze ziek is geworden van het vele reizen.

Lily Allen heeft haar optreden op het Lowlands-festival afgezegd. In een brief op haar weblog op MySpace schrijft de Britse zangeres dat ze op advies van haar dokter twee weken rust houdt. Ze kampt met een keel- en bijholteontsteking. "Ik ben terug in Londen voor de kippensoep van mijn moeder", schrijft ze.

De 22-jarige Allen vermoedt dat het vele reizen haar niet in de koude kleren is gaan zitten. De afgelopen weken vloog ze van Londen naar Japan en van Australië naar Los Angeles. Ze betreurt het dat ze enkele optredens moet afzeggen. Zo zijn ook concerten in Noorwegen, Zweden en Portugal van de baan.

"Voordat iemand me probeert te beschuldigen van het verwaarlozen van mijn fans wil ik dat iedereen weet hoezeer mij dit spijt. Maar ik kan het risico op blijvende beschadiging niet nemen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en niet al te boos zijn."

Om te bewijzen dat ze echt ziek is, heeft Allen bij het bericht een foto van zichzelf geplaatst. Daarop is ze zonder make-up te bewonderen is en houdt ze een doktersbrief voor de lens.

Het muziekfestival Lowlands vindt volgend weekeinde plaats in Biddinghuizen in Flevoland. Mika, The Killers en Kaiser Chiefs treden wel op. Met 55 duizend verkochte kaarten is de vijftiende editie van het festival uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen