Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gert-Jan Dröge krijgt postuum Glamour Award

Shownieuws

Gert-Jan Dröge krijgt postuum de Glamour Award 2007. Xandra Brood, het nichtje van de overleden presentator, neemt de prijs voor hem in ontvangst.

Gert-Jan Dröge krijgt postuum een Glamour Award 2007. Xandra Brood, het nichtje van de in juni overleden televisiepresentator, en weduwe van kunstenaar Herman Brood, neemt de prijs voor hem in ontvangst. De Glamour Awards worden op 21 september uitgereikt in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Dröge krijgt de prijs omdat hij die volgens organisatie Nederland Positief 'als deskundige pur sang met betrekking tot de glamourwereld' als geen ander verdient. Ook modeontwerpster Sheila de Vries en sieradenontwerper Rodrigo Otazu ontvangen dit jaar een Glamour Award. De door Nederland Positief in het leven geroepen prijs is bedoeld voor bekende Nederlanders die via hun creativiteit voor een positiever Nederland zorgen.

Op 5 juni overleed Dröge op 64-jarige leeftijd aan longkanker. Hij verwierf bekendheid als presentator van Glamourland, waarin hij feestjes en premières afliep van bekende en minder bekende Nederlanders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen