Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt voldoet aan juryplicht

Shownieuws

Brad Pitt mag dan wereldberoemd zijn, ondertussen blijft hij een burger. Zodoende moest de acteur donderdag bij de rechtbank in LA zitting nemen in een jury.

Brad Pitt mag dan wereldberoemd zijn, ondertussen is en blijft hij een burger. Zodoende moest de 43-jarige acteur zich donderdag melden bij de rechtbank in Los Angeles om te voldoen aan zijn juryplicht. Hij mocht al snel weer weg toen de verdachte in de zaak schuld bekende aan rijden onder invloed.

Volgens entertainmentwebsite TMZ was Pitt bevolen zitting te nemen in de jury nadat hij eerder enkele malen om uitstel had gevraagd. En dat terwijl iedere Amerikaan, ongeacht zijn status of beroep, beschikbaar moet zijn om deel te nemen in een jury tenzij kan worden aangetoond dat het onmogelijk is.

Omdat het een tijdrovende bezigheid is, een rechtzaak kan soms maanden duren, zou de acteur onder de verplichting uit hebben geprobeerd te komen. Als hij deze keer ook niet zou komen opdagen, zou dat gevolgen hebben. De woordvoerder van Pitt laat echter weten dat hij gepaste regelingen heeft getroffen om eerder onder zijn burgerplicht uit te komen.

Volgens TMZ kletste Pitt met de ander juryleden nadat ze hun taak hadden vervuld en weer konden gaan. Brad Pitt, die met zijn vriendin Angelina Jolie tot één van de beroemdste koppels ter wereld behoort, is binnenkort te zien in de film 'The assassination of Jesse James'. Eerder was hij te zien in films als 'Troy', 'Babel' en 'Fight club'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen