Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Walk of Fame moet wijken voor bouwproject

Shownieuws

Een deel van de sterren op de Walk of Fame moet tijdelijk wijken voor een bouwproject. 61 van de 2345 sterren worden opgeslagen totdat het project klaar is.

(Novum/AP) - Een deel van de sterren op de Walk of Fame moet tijdelijk wijken voor een bouwproject. 61 van de 2345 sterren, waaronder die van Frank Sinatra, Clark Gable en Gary Grant, worden opgeslagen in een beveiligd magazijn totdat het project klaar is in 2009.

Acht van de verwijderde sterren verpulverden toen zij werden weggehaald uit de stoep. Maar een woordvoerder van het bouwproject, dat onder meer een winkelcentrum en een hotel behelst, verzekerde dat deze weer gerenoveerd worden.

De Hollywood Walk of Fame is de naam die is gegeven aan de stoep die langs Hollywood Boulevard en Vine Street loopt, waarop grote kleurige tegels in de vorm van een ster zijn aangebracht. Op de sterren staan de namen van beroemdheden uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en theater. De eerste ster was op 9 februari 1960 voor actrice Joanne Woodward. Michelle Pfeiffer was maandag de 2345e beroemdheid die een eigen tegel kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen