Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sopranos-bakstenen te koop aangeboden

Shownieuws

Fans van The Sopranos kunnen hun hart ophalen. De eigenaar van het gebouw waarin Satriale's Pork Store gevestigd was, biedt Sopranos-bakstenen te koop aan.

(Novum/AP) - Fans van The Sopranos kunnen hun hart ophalen. De eigenaar van het gebouw waarin Satriale's Pork Store gevestigd was, biedt bakstenen van het pand te koop aan.

In The Sopranos was de slagerij de favoriete hangout van Tony Soprano en zijn maffiavrienden, die op het terras dagelijks 'werkoverleg' hielden.

Het pand wordt volgende maand gesloopt om plaats te maken voor een appartementencomplex dat The Soprano gaat heten. Eigenaar Manny Costeira verkoopt de bakstenen voor 18 tot 36 euro per stuk. Kopers krijgen een serienummer en een certificaat van echtheid bij hun aankoop.

De serie, die acht seizoenen lang een televisiehit was, draaide om het dagelijks leven van maffiabaas Tony Soprano. Niet alleen het gewelddadige maffiamilieu, ook familie- en liefdesperikelen kwamen aan bod. Tony's zaakjes strekten zich uit van illegale gokpraktijken en afpersing tot overvallen en witwaspraktijken. De serie speelde zich af in Newark, New Jersey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen