Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-bodyguard Lindsay Lohan doet boekje open

Shownieuws

De voormalige bodyguard van Lindsay Lohan heeft een boekje opengedaan over de ouders van zijn ex-werkgever. Volgens hem hebben zij de actrice verwaarloosd.

De voormalige bodyguard van Lindsay Lohan heeft een boekje opengedaan over zijn ex-werkgever en haar ouders. Volgens Tony Almeida hebben de ouders van de 21-jarige actrice haar verwaarloosd toen ze opgroeide. Dat vertelt hij in een interview met het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly.

Dina en Michael Lohan zouden het te druk hebben met het afstruinen van feestjes om zich te bekommeren om hun beroemde dochter, die al op 3-jarige leeftijd in reclamespotjes en soapseries te zien was. Het stel, dat volgens Aleida kampte met drank- en drugsverslavingen, zou hun dochter aan het werk hebben gezet om hun eigen rekeningen te kunnen betalen.

De moeder van Lindsay nam als manager van haar zingende en acterende dochter de opdrachten aan. "Lindsay was de melkkoe van de familie en ze haatte het", vertelt de bodyguard, die drie jaar in dienst was van Lohan. "Ik zag dat Lindsday doodmoe was en ik hoorde dat ze haar moeder smeekte om wat vrije tijd."

De ouders van Lindsay keken de andere kant op toen de jonge actrice met drugs, drank en jongens begon te experimenteren. Toen ze 15 jaar was, stonden ze toe dat hun dochter een kamer deelde met haar toenmalige vriendje Aaron Carter, die destijds 14 was. "Het leek erop dat ze blij waren dat Lindsay iemand had uitgekozen die haar kon helpen om haar zangcarrière van de grond te krijgen", vervolgt Almeida.

Volgens de bodyguard sneed Lindsay zichzelf in de periode dat hij werkzaam was voor de jonge ster. Bovendien zou ze meermaals met zelfmoord hebben gedreigd.

Lindsay Lohan werd op 24 juli voor de tweede keer opgepakt wegens rijden onder invloed. Ook bleek ze cocaïne bij zich te dragen. De jonge actrice, die onlangs zes weken onder behandeling was in een kliniek in Malibu, moet op 24 augustus voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen