Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson bouwt penthouse in Las Vegas

Shownieuws

Pamela Anderson heeft het zo naar haar zin in Las Vegas dat ze een woning laat bouwen in de gokstad. "Ik kan niet wachten totdat mijn penthouse gebouwd is."

Pamela Anderson heeft het zo naar haar zin in Las Vegas dat ze een woning laat bouwen in de Amerikaanse gokstad. "Ik kan niet wachten totdat mijn penthouse met panorama-uitzicht gebouwd is", schreef de zelfbenoemde showgirl gisteren op haar website. "Ik wil hier echt graag blijven."

Ook de twee zoontjes van de 40-jarige blondine zijn gek op de woestijnstad in Nevada. "Ze genieten hier", stelt Anderson. "Het is zo betoverend, ik denk dat het oude Las Vegas weer opbloeit." De rondborstige actrice assisteert sinds mei de Nederlandse illusionist Hans Klok in zijn show 'The beauty of magic', waarmee hij de rest van het jaar in het Planet Hollywood Resort & Casino staat.

Tot haar nieuwe woning klaar is verblijft Anderson in een speciale suite in het hotel waar ze ook optreedt. De voormalige Baywatch-ster woonde de laatste jaren in Malibu, Californië, waar ze verschillende villa's huurde. Onduidelijk is of ze zich permanent in Las Vegas wil vestigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen