Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-man moet Jennifer Lopez vier ton betalen

Shownieuws

Ojani Noa moet zijn ex-vrouw Jennifer Lopez bijna vier ton betalen. De 31-jarige Noa wilde een boek uitbrengen met pikante onthullingen over hun huwelijk.

(Novum/AP) - Ojani Noa moet zijn ex-vrouw Jennifer Lopez waarschijnlijk bijna vier ton betalen. Dat blijkt uit documenten die maandag door Lopez zijn ingediend bij de rechtbank. De zangeres vraagt de rechter daarin om het vonnis te bevestigen dat in april werd uitgesproken door de arbiter die had bemiddeld in een conflict tussen de twee voormalige echtelieden.

Het conflict ging over een boek dat Noa wilde uitbrengen met pikante onthullingen over hun korte huwelijk. De 31-jarige Noa had aangekondigd aan daarin te schrijven dat Lopez tijdens hun huwelijk vreemdging. Ze zou toen ook al een relatie hebben gehad met haar huidige echtgenoot Marc Anthony, die toen nog met een ander getrouwd was.

Twee jaar geleden betaalde de 36-jarige latina honderdduizend euro aan Noa om hem de mond te snoeren. De rechter bepaalde toen dat hij geen onthullingen over hun relatie mocht doen. Met de plannen voor zijn boek zou Noa al contractbreuk hebben gepleegd.

Lopez wordt niet veel rijker van het bedrag dat ze toegewezen kreeg door de arbiter, en waarmee de rechter nog moet instemmen. De vier ton bestaat onder meer uit 145 duizend euro aan schadevergoeding. De rest gaat naar de kosten die de zangeres maakte aan het arbitrale geding en aan advocaatkosten.

Ojani Noa kwam in 1991 op een vlot naar de Verenigde Staten. Zes jaar later trouwde de Cubaan met Lopez, die hij ontmoette toen hij als ober werkte. Het spontane huwelijk liep elf maanden later op de klippen. In 2001 trouwde Lopez met de danser Chris Judd, van wie ze acht maanden later weer scheidde. Sinds begin 2005 is ze getrouwd met zanger Marc Anthony.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen