Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie maakt nog geen presidentskeuze

Shownieuws

Angelina Jolie heeft zich nog niet verbonden aan een presidentskandidaat. "Er doen zo veel roddels over me de ronde, maar ik vind dat ik op deze moet reageren."

(Novum/AP) - Angelina Jolie heeft zich nog niet verbonden aan een presidentskandidaat. Dat stelde ze woensdag in een verklaring. Daarmee spreekt de actrice geruchten tegen dat ze zich achter de Democratische kandidaat John Edwards heeft geschaard. "Er doen zo veel roddels over me de ronde, maar ik vind dat ik op deze moet reageren", zegt ze.

De 32-jarige filmster is nog in de oriëntatiefase. "Ik heb niet besloten om John Edwards te steunen of een van de andere kandidaten", vertelt ze. "Net als zo veel Amerikanen, verdiep ik me nog in de achtergrond en de stellingnamen van de kandidaten."

De VN-ambassadrice, die vanaf volgende maand te zien is in de film 'A mighty heart', heeft de laatste tijd wel met meer hardnekkige roddels te maken. Zo zou ze aan een ernstige eetstoornis lijden. Ook zou haar relatie met Brad Pitt op springen staan.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden in november 2008 plaats. Begin volgend jaar zijn de voorverkiezingen, waarbij de Republikeinen en Democraten hun kandidaten kiezen.

Andere invloedrijke celebrities hebben inmiddels al wel een keuze gemaakt. Zo steunt Oprah Winfrey Barack Obama, die namens de Democraten de eerste zwarte president van de VS kan worden, en niet zijn partijgenote Hillary Clinton, die de eerste vrouwelijke president kan worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen