Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit ruikt aan door fans toegeworpen slipjes

Shownieuws

Jan Smit ruikt altijd even aan de slipjes die hem worden toegeworpen door zijn vrouwelijke fans. "Ik betrek mijn publiek graag bij mijn optredens."

Jan Smit ruikt tijdens zijn concerten altijd even aan de slipjes die hem worden toegeworpen door zijn vrouwelijke fans. "Als ze de hele avond in een feesttent hebben staan hossen, dan ruikt dat niet altijd even prettig", onthult Jan in de jongste uitgave van het mannenblad FHM. "Maar ik ben dan wel zo sportief om ook daar even aan te ruiken. Ik betrek mijn publiek graag bij mijn optredens."

De 21-jarige Volendammer krijgt niet alleen 'verse' slips toegeworpen. Ook schoon ondergoed komt hem tegemoet op de bühne. "Ze ruiken soms naar wasmiddel", zegt de vriend van actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. "Die hebben ze dan net gewassen, hun telefoonnummer erin gezet en bij zich gestoken."

De zanger van hits als 'Cupido' en 'Als de morgen is gekomen' krijgt naast slipjes ook regelmatig drop, levensgrote kaneelstokken en handgeschilderde portretten toegeworpen door zijn fans. "Laatst heb ik zelfs een leverworst tegen mijn hoofd gehad", vertelt hij. "Dat was omdat ik in mijn tv-programma Gewoon Jan Smit een Bifiworstje had gegeten. Nu dacht een keurslager me te verblijden met een echte worst."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen