Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zeven MTV-nominaties voor Timberlake en Beyoncé

Shownieuws

Justin Timberlake en Beyoncé hebben de meeste nominaties gekregen voor de MTV Video Music Awards. Ze zijn zeven keer genomineerd.

Zeven MTV-nominaties voor Timberlake en Beyoncé

(Novum/AP) - Justin Timberlake en Beyoncé Knowles zijn het vaakst genomineerd voor de MTV Video Music Awards 2007. Beide artiesten zijn in zeven categorieën genomineerd, zo maakte de muziekzender dinsdag bekend. In de categorie voor beste videoclip nemen Timberlake en Beyoncé het tegen elkaar op, met respectievelijk 'Irreplaceable' en 'What goes around...comes around'.

De 26-jarige zanger en de 25-jarige zangeres zijn eveneens genomineerd in de categorieën voor beste artiest en artieste. In die categorieën nemen zij het op tegen collega-artiesten als Kanye West, Fergie en Nelly Furtado.

In de categorie van beste videoclip zijn ook de nummers 'Umbrella' van Rihanna, 'Stronger' van West, 'D.A.N.C.E.' van Justice en 'Rehab' van Amy Winehouse genomineerd. De Britse Winehouse maakt eveneens kans op de prijs voor beste nieuwkomer, net als Lily Allen en Carrie Underwood.

De 24e editie van de MTV Video Music Awards vindt op 9 september plaats in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen