Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikaans werkvisum Lily Allen ingetrokken

Shownieuws

Het Amerikaanse werkvisum van Lilly Allen is ingetrokken. De vergunning werd geblokkeerd toen de Britse zangeres zondag aankwam op het vliegveld van Los Angeles

Het Amerikaanse werkvisum van Lilly Allen is ingetrokken. De vergunning werd geblokkeerd toen de Britse zangeres zondag aankwam op het vliegveld van Los Angeles. De zangeres is volgens haar woordvoerder nog wel in de Verenigde Staten waar ze 'al haar verplichtingen nakomt'. Wat deze verplichtingen precies inhouden, is onduidelijk.

De 22-jarige 'Smile'-zangeres werd enkele uren vastgehouden op het vliegveld in verband met een incident in Londen waarbij ze in maart een fotograaf aanviel bij een nachtclub. "Ze is ondervraagd en vervolgens is haar werkvergunning ingetrokken", vertelt haar woordvoerder aan de BBC. "Ze is vijf uur vastgehouden en dat heeft haar begrijpelijkerwijs van streek gebracht."

Begin september heeft Allen in principe weer een werkvisum nodig, want dan gaat haar Amerikaanse tournee van start. "Ik wil dat mijn fans weten dat ik er alles aan zal doen om in september terug te kunnen naar Amerika", vertelt ze aan de Britse krant The Daily Mirror. "Het is mijn intentie om de tournee door te laten gaan. Maar het hangt er vanaf of de Amerikaanse autoriteiten me een nieuwe vergunning willen geven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen