Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit wil interviewen

Shownieuws

Jan Smit wil niet alleen zingen. De zanger wil de journalistiek in. Vooral interviewen vindt hij leuk. "Dat is een kant van me die ik meer wil ontwikkelen."

Jan Smit wil niet alleen zingen of playbacken. De Volendammer wil graag de journalistiek in. Vooral interviewen vindt hij leuk. "Dat is een kant van me die ik meer wil ontwikkelen", vertelt hij deze week in Veronica Magazine. "Het plan is dat ik volgend jaar twee programma's ga maken, waarin ik ook interviews ga doen."

De 22-jarige artiest heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als multitalent. Zo lanceerde hij zijn eigen kledinglijn en presenteert hij het Tros Muziekfeest. Ook heeft hij een eigen reissoap. Samen met dorpsgenoten Nick & Simon en de 3js reisde hij deze zomer langs de Spaanse costa's. 'Jan Smit, de zomer voorbij' is vanaf zondag te zien bij de Tros.

Woensdag werd bekend dat Smit met zijn kledinglabel JStyle ook aan de andere kant van de wereld succes boekt. De jeanslijn die vanaf eind deze maand bij modegigant C&A verkrijgbaar is, wordt binnenkort ook in New York verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen