Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries gaat voor film uit de kleren

Shownieuws

In een reclame was hij in zijn zwembroek te zien, voor de film ging Dries Roelvink volledig uit de kleren. In 'I love Dries' speelt hij in een liefdesscène.

In een reclame was hij al eens in zijn zwembroek te zien. Voor zijn filmdebuut is Dries Roelvink volledig uit de kleren gegaan. In de actiekomedie 'I love Dries' speelt de volkszanger in een stomende liefdesscène. "Er was nog behoorlijk wat overredingskracht voor nodig van regisseur Tom Six om mij echt spiernaakt voor de camera's te krijgen", schrijft hij op zijn website.

De 48-jarige artiest is niet de kinderachtigste. "Omdat een seksscène met een broekje aan geen seksscène is, ben ik onder het mom van alles voor de goede zaak toch overstag gegaan", legt hij uit. "Of mijn ouders me nog aankijken na de première van 'I love Dries' moet ik nog maar afwachten."

Bij de opnamen van de scène ging het er heftig aan toe. "Tom Six was dolenthousiast over het resultaat van de bevruchtingsscène. Op een gegeven moment ging ik zo in mijn rol op dat de caravan stond te schudden."

In 'I love Dries' wordt de zanger door een stel ontvoerd. Al snel blijkt dat zijn ontvoerders niet uit zijn op geld, maar op zijn sperma. De mannelijke helft van het koppel is onvruchtbaar en een kind van de zanger is de grootste wens van de twee. De film, waarin ook Grad Damen, Sugar Lee Hooper en Peter Beense te zien zijn, gaat in februari in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen