Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja en Thijs nemen advocaat vanwege foto's

Shownieuws

Katja en Thijs Römer-Schuurman hebben fotograaf Edwin Smulders een brief gestuurd. Hij zou onrechtmatig foto's hebben gemaakt in de omgeving van hun nieuwe huis

Katja en Thijs Römer-Schuurman worden gek van de paparazzi. Het acteursstel heeft daarom een advocaat in de arm genomen. Raadsman Jaap Versteeg zei maandag in RTL Boulevard de eerste brief namens zijn nieuwe cliënten al te hebben verstuurd.

Het acteurstel verhuisde onlangs vanuit Amsterdam naar het rustige dorpje Uitdam in de hoop op wat rust, maar de fotografen staan alweer regelmatig voor de deur. Vooral fotograaf Edwin Smulders schoot de afgelopen weken vele plaatjes bij het nieuwe huis, onder meer van Katja en haar vriendin Ellen ten Damme, en van een lezende Katja in de tuin.

Katja en Thijs willen volgens Versteeg dat Smulders, de huisfotograaf van tabloid Story, de van hen gemaakte foto's vernietigt. Ook zou hij een schadevergoeding van 15 duizend euro moeten betalen.Hoewel Smulders het terrein van Katja en Thijs niet heeft betreden, zou hij toch strafbaar zijn. "Het is niet toegestaan om foto's te maken vanaf de openbare weg", stelt Versteeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen