Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget bedriegt de boel in New York

Shownieuws

In New York vinden ze niets raar. Dat heeft Bridget Maasland geleerd van haar verblijf in de Big Apple, voor het programma 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw?'.

Bridget bedriegt de boel in New York

In New York vinden ze niets raar. Dat heeft Bridget Maasland geleerd van haar verblijf in de Big Apple, voor het programma 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw?'. Vooral als je een camera bij je hebt, gaan er volgens Bridget veel Amerikaanse deuren open. "Hoe moeilijk het gaat als je een vergunning ergens voor nodig hebt of iets wil, zo makkelijk kan het gaan als je maar een camera en een verhaal hebt. 'Fake it till you make it', zo gaat het echt."

Het ultieme voorbeeld daarvan is de privévliegtuigenbeurs die Bridget en haar camerateam bezochten. Omdat ze niets wisten of ze daar mochten filmen, 'omdat daar veel mensen komen die niet in beeld willen, om privacyredenen of omdat ze gewoon té rijk zijn', verzonnen ze een smoes. "We zeiden gewoon dat ik heel rijk getrouwd was en dat mijn man een privévliegtuig wilde, en ik daarom alles filmde zodat ik hem alles kon laten zien."

De 32-jarige blondine vertelt dat ze verbaasd was hoe mensen op dat verhaal reageerden. "Iedereen doet dan alsof dat heel normaal is", lacht ze. "Alsof ik de hele dag met een enorme camera wordt gevolgd om dat thuis aan mijn man te laten zien. Dat vindt niemand raar. Met een regisseur, een geluidsman, alles erop en eraan. Dat vinden ze heel normaal."

'Hoe word ik een New Yorkse vrouw?', dat vanaf maandag zes weken te zien is bij RTL 5, is een vervolg op 'Hoe word ik een Gooise vrouw?' dat Bridget voor Tien maakte. Ze begaf zich in New York vooral in jetsetkringen. "Omdat het Gooi toch een bepaald reservaat is met rijke voetbalvrouwen en wat al niet meer, wilde ik dat in New York ook opzoeken. Ik wilde wel een beetje dat gevoel terugvinden." Dat is haar gelukt. "Ik heb heel veel extremen meegemaakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen