Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Succes Simpsons Movie duurt voort

Shownieuws

'The Simpsons movie' staat opnieuw bovenaan de Nederlandse box office. Afgelopen weekeinde bracht de film ruim 284 duizend euro in het laatje.

'The Simpsons movie' staat opnieuw bovenaan de Nederlandse box office. Afgelopen weekeinde bracht de film ruim 284 duizend euro op. Vorige week waren de avonturen van de gestoorde gele animatiefamilie ook al goed voor een plek bovenaan de lijst films met de hoogste omzet. Toen debuteerde de film met een opbrengst van zeshonderdduizend euro.

Disney-productie 'Ratatouille' behoudt deze week zijn tweede plaats, met een opbrengst van bijna 218 duizend euro. Op drie staat 'Harry Potter and the order of the Phoenix', die ruim tweehonderdduizend euro opleverde. In de zeven weken dat de film over de tovenaarsleerling nu in de bioscoop draait, is er voor ruim negen miljoen euro aan kaartjes verkocht.

In de Verenigde Staten prijkt tienerkomedie 'Superbad' bovenaan de box office, met een omzet van ruim dertien miljoen euro. 'The Bourne ultimatum', met Matt Damon in de hoofdrol, staat met negen miljoen euro op twee en op drie staat 'Rush hour 3', die nagenoeg hetzelfde bedrag in het laatje bracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen