Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato brengt speciale boxset uit

Shownieuws

Marco Borsato komt dit najaar een speciale boxset, met een selectie van zijn repertoire. Op vijf cd's verzamelde hij de beste liedjes en bijzondere opnamen.

Marco Borsato presenteert dit najaar een speciale boxset met een selectie van zijn repertoire. Op vijf cd's verzamelde de 40-jarige zanger de beste liedjes van zijn prille begintijd tot nu. Zo bevat de eerste cd dertien Italiaanse liedjes en is er een schijfje bij met bijzondere opnamen, waaronder de Duitse versie van zijn eerste nummer 1-hit 'Dromen zijn bedrog'.

Ook zit er bij de box een canvas schilderij van Marco. En als de echte fan daar nog niet genoeg aan heeft, is er bij de box een mp3-speler toegevoegd waarop alle nummers uit de box nog eens staan.

Borsato wordt beschouwd als de meest succesvolle Nederlandse zanger van zijn tijd. Hij brak in 1990 door als winnaar van de Soundmixshow, waar hij het liedje 'At this moment' van Billy Vera zong. Na enkele Italiaanstalige cd's te hebben uitgebracht, ging het balletje pas echt rollen toen hij in 1994 overstapte naar Nederlandstalige nummers.

'Dromen zijn bedrog' werd in dat jaar een grote hit en andere successen als 'De waarheid', 'Wat zou je doen' en 'Rood' volgden. Vorig jaar vulde de zanger met zijn concertreeks Symphonica in Rosso tien keer het Arnhemse Gelredome.

De Borsato-box is vanaf 3 november te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen