Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pirates domineert bij Teen Choice Awards

Shownieuws

'Pirates of the Caribbean: at world's end' heeft bij de Teen Choice Awards vier prijzen gewonnen. Zo ging Johnny Depp er met de prijs voor beste acteur vandoor.

(Novum/AP) - 'Pirates of the Caribbean: at world's end' domineerde zondag in Los Angeles de zevende editie van de Teen Choice Awards. De avonturenfilm won in de categorie beste actiefilm, en hoofdrolspelers Johnny Depp en Keira Knightley kregen prijzen voor beste acteerwerk. Bill Nighy werd verkozen tot beste schurk.

De winnaars van een Teen Choice Award worden gekozen door een tienerpubliek, dat sinds begin juli op internet een stem kon uitbrengen. De presentatie van de jaarlijkse show, die in de Verenigde Staten erg populair is onder jongeren, was in handen van Hilary Duff en Nick Cannon.

Justin Timberlake zag zich tijdens de ceremonie gezegend met de awards voor beste zanger en 'beste liedje om je ex mee terug te pakken' voor 'What goes around ...'. Ook kreeg hij de Ultimate Choice Award voor zijn gehele oeuvre. Optredens waren er van onder anderen Kelly Clarkson en Avril Lavigne. De meest emotionele winnaar was Black Eyed Peas-zangeres Fergie, die tot tranen toe geroerd was toen ze de prijs voor beste zangeres in ontvangst nam.

Toch waren het niet alleen de jonge sterren die in de smaak vielen. Toen John Travolta, die toch al 53 is, het podium opkwam, werd er vanuit de zaal om het hardst gegild en kreeg hij een staande ovatie. De acteur nam de prijs in ontvangst voor beste komedie of musical voor 'Hairspray'.

Uiteraard gingen de winnaars van de tienerprijzen er niet met een gewoon beeldje vandoor. In plaats daarvan werden ze beloond met een echte surfplank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen