Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan zwaargewond bij auto-ongeluk

Shownieuws

Nick Bollea, de zoon van worstelaar Hulk Hogan, is zondag gewond geraakt bij een auto-ongeluk. De 17-jarige jongen verloor de controle over zijn Toyota Supra.

(Novum/AP) - Nick Bollea, de zoon van de Amerikaanse worstelaar Hulk Hogan, is zondag zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk. De 17-jarige jongen verloor de controle over zijn Toyota Supra en reed tegen een betonnen wegscheiding. Bollea en een mannelijke medepassagier werden per helikopter naar het ziekenhuis gebracht en zijn er beiden slecht aan toe.

Het ongeluk vond plaats op de Route 60 in Florida, in de stad Clearwater. Volgens de politie is het onwaarschijnlijk dat alcohol een rol speelde bij het ongeluk. Vooralsnog wordt te hard rijden gezien als oorzaak. Foto's die na het ongeluk werden gemaakt, tonen een auto die total loss is.

Bollea is te zien in de realityshow van zijn vader, Hogan Knows Best, die in Nederland wordt uitgezonden door MTV. De 54-jarige Hulk Hogan, die eigenlijk Terrence Gene Bollea heet, is een icoon in de wereld van het World Wrestling. In 2000 zette hij een punt achter zijn professionele worstelcarrière.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen