Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede start voor nieuwe show Carlo en Irene

Shownieuws

Jong Geleerd, de nieuwe spelshow van Carlo Boszhard en Irene Moors, is succesvol van start gegaan. Zondag keken 831 duizend mensen naar het familieprogramma.

Jong Geleerd, de nieuwe spelshow van Carlo Boszhard en Irene Moors, is succesvol van start gegaan. Zondag keken 831 duizend mensen naar het familieprogramma op RTL 4. In het nieuwe tv-concept strijden twintig kinderen tegen hun ouders. Vragen op het gebied van taal en rekenen worden afgewisseld met vragen over de nieuwste trends, films en muziek.

Linda de Mol, sinds kort een collega van het presentatieduo, wist kijkers vast te houden met door haar geselecteerde film- en tv-fragmenten in het VPRO-programma Zomergasten. Naar haar keken 892 duizend mensen. De blondine koos ondermeer fragmenten uit de films 'The pianist' en 'Bowling for Columbine'.

Op Zoek Naar Evita moest het met wat minder kijkers doen. In de talentenjacht, waar 745 duizend mensen hun tv op afstelden, werd zondag bekendgemaakt welke tien kandidaten kans maken op de hoofdrol in de musical over de Argentijnse presidentsvrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen