Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty kickt opnieuw af'

Shownieuws

Pete Doherty probeert opnieuw van de drugs af te komen. De Britse frontman van de band Babyshambles heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek.

Pete Doherty probeert opnieuw van de drugs af te komen. De Britse frontman van de band Babyshambles heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De zanger zou meer dan vierhonderd euro per nacht betalen voor zijn verblijf in een privékliniek in Salisbury.

De 28-jarige muzikant heeft een lange geschiedenis op het gebied van harddrugsgebruik. Vele malen werd hij gearresteerd en veroordeeld voor het bezit van onder meer heroïne en cocaïne. "Hij heeft echt hulp nodig en we zijn dankbaar dat hij die nu krijgt", vertelt een vriend van Doherty aan People.

In de kliniek Clouds House zou de zanger niet mogen uitrusten. Van patiënten wordt verwacht dat ze klusjes opknappen, zoals het stofzuigen van de gezamenlijke ruimten en het dekken van de tafel.

Doherty werd in juli gedumpt door topmodel Kate Moss, met wie hij tweeënhalf jaar samen was. Hij deed al vele pogingen om van de drugs af te komen. Zo liet hij onder meer een implantaat in zijn onderbuik plaatsen om zijn verslaving te bestrijden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen