Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears rapt voor de grap

Shownieuws

Britney Spears heeft een rapnummer opgenomen. "Ik ben Britney Spears en ik schud met mijn billen", rapt de voormalige popprinses op een nummer dat is uitgelekt.

Britney Spears heeft een rapnummer opgenomen. "Ik ben Britney Spears en ik schud met mijn billen", rapt de voormalige popprinses op een nummer dat is uitgelekt via internet. "Ik deel duizend handtekeningen uit. Ja, deze business is klote en ik wil gewoon een beetje lol hebben." Volgens de Amerikaanse blogger Perez Hilton, die het nummer als eerste op het web zette, gaat het om een grapje van Britney.

'It feels nice' is het tweede nieuwe nummer dat is uitgelekt van de 25-jarige zangeres, die al maanden bezig is met opnamen voor haar comebackalbum. "Wanneer ik met een blote buik rondloop, doet iedereen me na", rapt ze. "Ik ben Britney Spears en ik heb zoveel macht, maar ik gebruik die niet eens. Als je een trut wordt, raak je de weg kwijt."

Eerder deze week verscheen een ballad op internet, die wel een serieus nummer lijkt te zijn. "Waarom verliet je me, liefje?", zingt ze op dramatische wijze. "Ik dacht dat jij de ware was."

Britney heeft al sinds 2003 geen studioalbum meer uitgebracht. Haar comeback, die al zeker een jaar op zich laat wachten, wordt in de Amerikaanse media voortdurend bespot. Kleinschalige concerten die ze in mei gaf, werden unaniem afgekraakt. De zangeres zou, al kauwgom kauwend, hebben geplaybackt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen