Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dierenbescherming op de stoep bij Britney Spears

Shownieuws

De dierenbescherming heeft een bezoekje gebracht aan Britney Spears. Ze willen weten waarom haar hondje een gipsverband om zijn poot droeg, zo meldt TMZ.

De dierenbescherming heeft een bezoekje gebracht aan Britney Spears. Ze willen weten waarom de Yorkshire terriër van de zangeres een gipsverband om zijn pootje droeg, zo meldt showbizzsite TMZ.

Madeline Bernstein, het hoofd van de dierenbescherming in Los Angeles, vertelt dat er eerder klachten waren binnengekomen van mensen die zich zorgen maken om het beestje van de zangeres. "Sommigen zeiden dat de hond een gebroken pootje had en anderen beweerden dat het beest geen verzorging kreeg", zegt ze. "We onderzoeken niet of de hond een ongeluk heeft gehad, maar of het de juiste verzorging krijgt."

De 25-jarige popprinses was niet thuis toen de dierenbescherming op haar stoep stond. "We mochten een briefje achterlaten bij de huishoudster", vertelt Bernstein. "We hopen dat de zaak snel opgehelderd is."

Het is niet de eerste keer dat er getwijfeld wordt aan de verzorgingskwaliteiten van Britney. Eerder kreeg ze al de kinderbescherming aan de deur, omdat er werd gevreesd voor het welzijn van haar twee zoons Sean Preston (bijna 2) en Jayden James (bijna 1).

Zo werd zij vorig jaar bezocht nadat foto's waren opgedoken waarop te zien is hoe Spears met haar baby op schoot achter het stuur zit. Ook zou Sean Preston uit een hoge stoel op de keukenvloer zijn gevallen, waarna de kinderbescherming poolshoogte kwam nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen