Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pfaffs bedolven onder Nederlandse pottenkijkers

Shownieuws

De Pfaffs hebben dagelijks te maken met Hollanders, die nieuwsgierig zijn naar het gezin. "Die Hollanders zijn zo zot als een achterdeur", vertelt Carmen Pfaff.

De familie Pfaff heeft dagelijks te maken met Nederlandse dagjesmensen, die nieuwsgierig zijn naar de woonomgeving van de Vlaamse oud-doelman en zijn gezin. "Die Hollanders zijn zo zot als een achterdeur", vertelt Carmen Pfaff aan het Belgische boulevardblad Dag Allemaal. "In het weekend staan ze aan de poort te schuiven. Da's nogal een gezicht: een hele straat vol gele nummerplaten."

Onlangs werd bekend dat de opnamen van de realifesoap rond de Pfaffs stilliggen. De Vlaamse zender VTM heeft geen nieuwe afleveringen geprogrammeerd. Carmen ontkent ten stelligste dat dat iets te maken heeft met tegenvallende kijkcijfers. "We zijn vijf jaar niet van het scherm geweest", zegt de 50-jarige Carmen. "Nu is het tijd om eventjes op ons gemak te zitten."

De geboorte van het dochtertje van Lyndsey en Dave begin september wordt wel gefilmd, maar dat komt pas volgend jaar op de buis. "In oktober komen de mannen van de televisie weer elke dag filmen", onthult de nuchtere vrouw van Jean-Marie.

De cameramensen zijn in vijf jaar tijd echte vrienden van de familie geworden. Als Carmen een lekkere maaltijd heeft bereid, eet de ploeg ook altijd een hapje mee. Nu ze een tijd lang afwezig zijn, wordt het wennen. "We moeten weer zelf ons fototoestel meenemen als we met de kinderen en kleinkinderen ergens naartoe gaan", lacht Carmen.

Mevrouw Pfaff geeft toe dat ze met haar man naar de tv-show rond haar familie kijkt. "Zo zien we ook eens wat de kinderen uitspoken nu ze niet meer bij ons wonen", legt ze uit."Wij zijn eigenlijk nogal voyeuristisch, maar dan wel alleen binnen onze eigen familie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen