Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Echtgenoot Amy Winehouse dreigt met zelfmoord'

Shownieuws

Amy Winehouse heeft gezegd dat ze niet terugkeert naar een afkickkliniek. Haar man heeft gedreigd dat hij zelfmoord pleegt als ze hem alleen achterlaat.

Amy Winehouse heeft tegen haar familie gezegd dat ze niet meer opgenomen wil worden in een afkickkliniek, ook al beseft ze dat ze hulp nodig heeft. Haar echtgenoot Blake Civil-Fielder heeft gedreigd dat hij zelfmoord pleegt als ze hem alleen laat, zo meldt de Britse krant The Sun.

De 23-jarige Winehouse, die bekendstaat om haar flinke drugs- en alcoholgebruik, werd eerder deze maand opgenomen in een ziekenhuis nadat ze een overdosis had genomen. Haar opname in een ontwenningskliniek brak ze na enkele dagen af. Ook een tweede poging werd voortijdig afgebroken na een fikse ruzie met haar echtgenoot, die ook onder behandeling was.

De Britse zangeres en haar man verblijven sindsdien in een Londens hotel. Ze zorgde voor veel opschudding toen ze in de nacht van woensdag op donderdag in een bloederig gevecht met haar echtgenoot raakte. Amy begon zichzelf te snijden nadat Blake zei dat ze niet goed genoeg voor hem was. "Ik ging door het lint en hij heeft mijn leven gered", bekende ze donderdag aan showbizzblogger Perez Hilton.

Vooralsnog lijkt Amy, die een hit scoorde met 'Rehab' geen aanstalten te maken om haar leven eigenhandig weer op de rails te krijgen. Donderdagavond verliet ze het hotel na een fikse ruzie met haar man. Een uur later keerde ze terug in de hotelbar. "Ik wil een drankje met heel veel alcohol erin", zou ze tegen de barman hebben gezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen