Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie blij verrast door vroege vrijlating

Shownieuws

Nicole Richie was 'blij verrast' dat ze donderdag 82 minuten nadat ze zich gemeld bij de gevangenis alweer vrij was. Dat vertelt haar advocaat aan People.

Nicole Richie was 'blij verrast' dat ze donderdagmiddag 82 minuten nadat ze zich gemeld bij de gevangenis alweer op vrije voeten was. Dat vertelt de advocaat van de socialite in het Amerikaanse tijdschrift People. De 25-jarige Richie moest een celstraf van vier dagen uitzitten wegens rijden onder invloed, maar een groot gebrek aan cellen speelt de autoriteiten in Los Angeles parten.

"Nicole was zich ervan bewust dat mensen die eenzelfde straf opgelegd hadden gekregen vaak alweer na enkele uren werden vrijgelaten", zegt haar advocaat in een verklaring. "Ze hoopte dat haar hetzelfde zou gebeuren, maar ze was echter bereid om haar volledige straf uit te zitten."

De blonde socialite, die vijf maanden zwanger is van haar vriend Joel Madden, erkende in juli voor de rechter schuldig te zijn aan het rijden onder invloed van marihuana en een voorgeschreven pijnstiller. De rechter bepaalde dat ze, naast de celstraf van vier dagen, lessen over de gevaren van alcohol moet volgen. Bovendien moet ze een boete van ruim vijftienhonderd euro betalen.

Bij gevangenissen in Californië is het de afgelopen tijd een komen en gaan van jonge zangeressen en actrices. Enkele uren voor het bliksembezoek van Richie aan de gevangenis werd actrice Lindsay Lohan veroordeeld tot een dag celstraf wegens cocaïnebezit en rijden onder invloed van alcohol. Eerder dit jaar zat Paris Hilton, een vriendin van Richie, drie weken in de gevangenis voor autorijden zonder geldig rijbewijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen