Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Kirsten Dunst bestolen in hotel

Shownieuws

Kirsten Dunst is eerder deze maand bestolen in een hotelkamer in New York. Dieven namen geld, creditcards en een iPod mee. De actrice was niet in het hotel.

(Novum/AP) - Actrice Kirsten Dunst is eerder deze maand bestolen in een hotelkamer in New York. Dat blijkt uit gegevens van de rechtbank. Een 33-jarige verdachte is aangehouden.

De dieven namen onder meer een handtas ter waarde van tienduizend euro mee, ruim achttienhonderd euro aan contant geld, twee digitale camera's, een mobiele telefoon, een iPod en een aantal pinpassen en creditcards. Dunst was op het moment van de diefstal niet in de kamer aanwezig.

Een bewakingscamera wist de daders op beeld vast te leggen. Een van de verdachten, een 33-jarige man, zit vast op verdenking van diefstal. Hij werd opgepakt nadat hij zich bij de rechtbank meldde voor een andere zaak die tegen hem loopt. Zijn advocaat zegt dat hij alleen in het hotel was omdat hij had gehoord dat er een film werd opgenomen.

Dunst verbleef in het hotel in Manhattan voor de opnamen van de productie 'How to lose friends and alienate people'. Ze was 's ochtends vroeg vertrokken naar de set.

De 25-jarige blondine was te zien in de 'Spider-Man'-films en in 'Marie Antoinette' van Sofia Coppola. Ze heeft een relatie met Johnny Borrell, de zanger van de Britse band Razorlight.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen