Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom wil ook België veroveren

Shownieuws

De hit 'Jij bent zo' van Jeroen van der Boom wordt ook uitgebracht in België. Met het lied scoorde de entertainer zijn eerste nummer 1-hit in Nederland.

De hit 'Jij bent zo' van Jeroen van der Boom wordt ook uitgebracht in België. Dat heeft platenmaatschappij ARS besloten naar aanleiding van het succes van het liedje in Nederland.

Van der Boom scoorde met het lied voor het eerst in zijn carrière een nummer 1-hit. De beroepsschnabbelaar is erg blij dat een maatschappij in België het met hem aandurft. "Ik sta in de startblokken om ook België kennis te laten maken met mijn persoon."

Van der Boom is druk bezig met de voorbereidingen op de tweede single van zijn album 'Ik ben zo'. Om welk nummer het gaat, wil de zanger niet zeggen, maar het zal opnieuw een bewerking zijn van een Spaans nummer met een tekst van Tony Neef. De plaat komt in november uit. Diezelfde maand geeft de entertainer een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

'Jij bent zo' is een Nederlandstalige bewerking van het nummer 'Silencio' van de Spaanse zanger David Bisbal. De single heeft inmiddels bijna de gouden status bereikt, weet Van der Boom te melden. Dat betekent dat er bijna 35 duizend exemplaren van zijn verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen