Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elvis stijgt naar nummer een van albumlijst

Shownieuws

Elvis Presley weet na zijn dood nog de hitlijsten te domineren. Deze week stijgt hij met 'The complete Dutch collection' naar de eerste plek van de albumlijst.

Elvis Presley weet zelfs dertig jaar na zijn dood nog de hitlijsten te domineren. De rock-'n-rollkoning stijgt deze week met 'The complete Dutch collection' van de elfde naar de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Dat werd vrijdag duidelijk uit gegevens van de GfK Mega Charts.

In Groot-Brittannië kwam de legendarische zanger vorig weekeinde al binnen op de eerste plek van de albumlijst met de verzamelplaat 'The King'.

Ook UB40 heeft in Nederland succes met het recyclen van oud hitmateriaal. De Britse band komt binnen op nummer drie van de albumlijst met 'Best of UB40'. De Belgische zangeres Belle Perez komt binnen op nummer 12 met 'Greatest Latin hits'.

De Single Top 100 wordt nog steeds gedomineerd door de Britse zanger Mika, met het nummer 'Relax, take it easy'. Guus Meeuwis komt binnen op nummer vijf met 'Proosten'. Dries Roelvink zakt met 'Ik kom eraan (route du soleil)' van de vierde naar de tiende plek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen