Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bedrijfsnaam Hanneke Groenteman weggekaapt

Shownieuws

Hanneke Groenteman is een bedrijf begonnen, genaamd Groenteman met Veeninga. Samen met Djoeke Veeninga gaat ze interviewtrainingen geven.

'Dieven' hebben alle variaties op de domeinnaam van het bedrijf van Hanneke Groenteman weggekaapt. Meteen nadat de tv-persoonlijkheid zich met haar vriendin Djoeke Veeninga had ingeschreven bij de Kamer van Koophandel sloegen de kapers toe.

"Dat schijn je zo te weten te kunnen komen en voor een habbekrats deponeer je dan allerlei variaties op onze namen als domein en dan kunnen wij dat zelf terugkopen!", briest de presentatrice op haar website.

Nu heet het bedrijf niet Groenteman & Veeninga, zoals de vrouwen graag hadden gezien, maar Groenteman met Veeninga. Samen met Veeninga, die werkt voor VPRO-radio, geeft Groenteman gespreks- en presentatietrainingen. Die zijn bedoeld voor iedereen die professioneel gesprekken voert, dus niet alleen voor journalisten.

De 68-jarige Groenteman is bekend van het kunstprogramma De Plantage. Ook presenteerde ze B&W en Zomergasten. Dit jaar maakte ze Sterren op het Doek voor Omroep Max.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen