Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tabloid betaalt David Hasselhof smartengeld

Shownieuws

David Hasselhoff krijgt een schadevergoeding van het tijdschrift OK!. Het blad beweerde begin juli dat de 54-jarige acteur stomdronken was in een club in L.A.

David Hasselhoff krijgt een schadevergoeding van het tijdschrift OK! Dat meldt de BBC. Het Britse blad beweerde begin juli dat de 54-jarige acteur zich in een dronken bui had misdragen in een club in Los Angeles. Daarop sleepte de voormalige Baywatch-ster het tijdschrift voor de rechter.

Hasselhoff is in zijn nopjes met de toekenning van de claim. Sinds hij herstelt van zijn alcoholverslaving is hij met zijn ex-vrouw verwikkeld in een voogdijzaak over hun twee dochters. Daarom is het voor hem van groot belang dat hij kan aantonen van de drank af te blijven. Een getuige verklaarde dat er niets waar is van de bewering in het tijdschrift dat Hasselhoff champagne dronk alsof het water was en alle bezoekers van de club lastigviel.

OK! heeft toegegeven geen hoor en wederhoor te hebben toepast en erkent dat geen van de aantijgingen op waarheid berust. Niet alleen betaalt het blad een onbekend bedrag aan de Amerikaanse acteur, het zal ook in zowel de Britse als Amerikaanse editie van OK! excuses publiceren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen