Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Clijsters organiseert feest voor fans

Shownieuws

Kim Clijsters wil iets terugdoen voor haar trouwe fans. Daarom organiseert de voormalige tennisprofessional op 22 september een groots feest in Bobbejaanland.

Kim Clijsters wil haar trouwe fans bedanken. De voormalige tennisprofessional organiseert 22 september een groots feest in attractiepark Bobbejaanland in het Belgische Lichtaart. Het pretpark wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot Kims Land.

Samen met haar fans zal de 24-jarige Clijsters 'uit de bol gaan op enkele van de vele attracties die het park rijk is', schrijft ze op haar website. "Ik besef heel goed dat ik heel wat fans 's nachts soms uit het bed heb gehaald of zenuwslopende momenten heb bezorgd tijdens de wedstrijden en daarom wil ik graag nog iets voor hen terugdoen."

De tienduizend kaartjes die beschikbaar zijn, kunnen door fans worden gewonnen, onder meer via het weekblad Dag Allemaal en de website van Clijsters.

De fandag volgt op de het verschijnen van haar boek 'Mijn fans', dat vanaf 14 september in de winkel ligt. Voor dit boek verzamelde Clijsters 'het grappigste en het verrassendste uit de duizenden brieven' die ze de afgelopen jaren kreeg.

Vorige maand stapte de tennisster in het huwelijksbootje met haar vriend, de Amerikaanse basketballer Brian Lynch. Haar vader onthulde eerder die maand dat Clijsters zwanger is en volgend jaar haar eerste kindje verwacht. Op de website van de voormalige topsporter is een fotoserie te zien van het huwelijksfeest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen