Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blue Man Group verlaat Nederland

Shownieuws

Blue Man Group stopt in Nederland. Op 30 september is het theater- en muziekspektakel voor het laatst te zien in Theater Fabriek in Amsterdam.

Blue Man Group stopt in Nederland. Op 30 september is het theater- en muziekspektakel voor het laatst te zien in Theater Fabriek in Amsterdam. De show reist verder naar andere Europese steden, waaronder Wenen, Barcelona, Parijs en Moskou.

Precies een jaar geleden waren de blauwe mannen voor het eerst in Nederland te zien op de Amsterdamse Uitmarkt, die vrijdag opnieuw van start gaat rond het Oostelijk Havengebied. Op 16 december ging de show officieel in première. In de maanden daarna trad Blue Man Group met dj Tiësto op tijdens de TMF Awards en in het Gelredome. Ook luisterden zij de verjaardag van Marco Borsato op, stonden op Lowlands en kregen een plek in Madama Tussauds.

Het concept van Blue Man Group komt uit New York, waar het in de jaren tachtig werd ontwikkeld door drie straatartiesten. In de act staat mimiek, acrobatiek en muziek centraal. De drie personages dragen zwarte kleding en zijn helemaal blauw geschminkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen