Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris koopt zich suf voor baby Nicole

Shownieuws

Paris Hilton heeft zich helemaal suf geshopt aan spulletjes voor de baby van Nicole Richie. De blondine zou in de wolken zijn met haar zwangere vriendin.

Paris Hilton heeft zich helemaal suf geshopt aan spulletjes voor de baby van haar vriendin Nicole Richie. In een hippe boetiek in Hollywood kocht ze dozen vol babyspullen voor het eerste kindje van Richie en haar vriend Joel Madden.

De 26-jarige Paris kocht strategisch evenveel spulletjes in het roze als in het blauw, vertelt een ooggetuige aan het Amerikaanse blad People. Ook schafte ze een T-shirtje aan met de tekst 'Don't ya wish your mommy was hot like mine', een verwijzing naar de hit 'Don't ya (wish your girlfriend was hot like me)' van The Pussycat Dolls. Ook kocht de modeverslaafde hotelerfgename het boek 'Baby's first fashion words'.

Volgens een bron van People kan Paris niet wachten tot de baby van Nicole wordt geboren. De blondine zou dolblij zijn dat haar vriendin gezond is en er voor het eerst in tijden weer goed uitziet. Richie viel twee jaar geleden extreem af en werd daarna alleen nog maar dunner. Nu ziet Nicole er met haar opbollende buikje weer stralend uit.

Overigens moest de pleegdochter van zanger Lionel Richie, zwanger of niet, zich donderdag gewoon melden bij de gevangenis om een straf uit te zitten wegens rijden onder invloed. Ze ontsprong de dans toen bleek dat er een groot cellentekort was. Binnen anderhalf uur stond ze weer buiten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen