Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Bakker zoekt geslaagde afvallers

Shownieuws

Sonja Bakker zoekt aanhangers die dankzij haar boeken kilo's zijn afgevallen. Succesvolle afvallers kunnen zich aanmelden voor een fotoreportage.

Sonja Bakker zoekt aanhangers van haar afslankmethode die dankzij haar boeken kilo's zijn afgevallen. Succesvolle afvallers kunnen zich aanmelden voor een fotoreportage. Samen met hun persoonlijke succesverhaal komen de foto's in het nieuwste boek van de dieetgoeroe, dat eind dit jaar in de winkel moet liggen.

Het liefst ziet de 32-jarige gewichtsconsulente afvallers die gezamenlijk de strijd met overgewicht aangaan. "Hierbij denk ik aan moeder en dochter, collega's op het werk, echtparen of hele gezinnen", schrijft ze op haar website. "Wat ik wil weten, is wat je ervaringen zijn met de methode en hoe je dat nog steeds weet vol te houden."

Geïnteresseerden kunnen zich via de website opgeven. Afvallers die worden geselecteerd, krijgen een 'leuke dag' op een 'prachtige locatie', waarbij een serie professionele foto's wordt gemaakt, kondigt Bakker aan.

Met haar drie dieetboeken staat Bakker al maanden hoog in de bestsellerlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen