Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tijdschrift retoucheert vakantiefoto's Sarkozy

Shownieuws

Op foto's van de Franse president Sarkozy in het blad Paris-Match zijn zijn 'love-handles' op mysterieuze wijze verdwenen. Ze zijn geretoucheerd.

(Novum/AP) -

Waar is dat zwembandje van Nicolas Sarkozy toch gebleven? Op vakantiefoto's van de Franse president in zwembroek, die deze maand in het weekblad Paris-Match gepubliceerd werden, ontbreekt op mysterieuze wijze het randje vet rond zijn middel dat er bij een eerdere publicatie van de kiekjes nog aanzat.

Het kantoor van de president ontkende donderdag in alle toonaarden Arnaud Lagardèr, de eigenaar van Paris-Match en tevens een persoonlijke vriend van Sarkozy, gevraagd te hebben de foto's te retoucheren."Wij zijn hier niet zo goed met Photoshop", lichtte een presidentiële woordvoerder toe.

Het weekblad gaf toe de foto's bewerkt te hebben omdat de positie van de kano waarin hij zat de president te dik deed lijken, maar dat bij het oplichten van de schaduwen er misschien iets meer weggehaald is dan realistisch is.

Sarkozy heeft het imago van een sportieve president die vaak een rondje hardloopt. De vakantiefoto's waarop hij te zien is met zijn zoon Louis verschenen al in de Franse pers voordat Paris-Match ze publiceerde, maar toen compleet mét presidentiële 'love-handles'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen